• El divendres 26 a les 19h s’inaugura i estarà en funcionament durant tota la Festa Major fins el dilluns 29.
  • Durant la Festa Major es podrà visitar una maqueta ferroviària dels Amics del Modelisme Ferroviari del Prat.

Xarxa d'AltaveusAquest divendres 26 de setembre a les 7 del vespre tindrà lloc la inauguració de la 70a Xarxa d’Altaveus al local d’Amics d’El Prat, al passatge de l’Arús núm. 6, l’acte dóna el tret de sortida a la Festa Major del Prat. Un any més, la Xarxa d’Altaveus contribuirà a donar un ambient més festiu a la ciutat posant música pels principals carrers del Prat.

Coincidint amb la Xarxa d’Altaveus enguany podreu visitar la maqueta ferroviària “El pas del tren pel Prat”, a càrrec de l’Associació d’Amics del Modelisme Ferroviari del Prat, estarà exposada a la seu d’Amics d’El Prat els dies 27, 28 i 29 de setembre d’11 a 14h. i de 17 a 20h.

70a Xarxa d’Altaveus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *