• Amb la participació de Joan Ribas, representant dels pagesos del Prat i Valentina Guisado, presidenta de l’Associació de criadors de pollastres de Raça Prat.

Hotel Ciutat del PratEl proper dimarts 10 de març a les 21 hores tindrà lloc un sopar-col·loqui sobre el camp agrari del Prat i la criança del pollastre pota blava amb en Joan Ribas, representant dels pagesos del Prat i a na Valentina Guisado, presidenta de l’Associació de criadors de pollastres de Raça Prat.

L’esdeveniment, organitzat conjuntament pel Rotary Club del Prat i Amics d’El Prat, se celebrarà a l’Hotel Ciutat del Prat, Av. Remolar 46, i aprofitant que la data coincideix dins de les sisenes Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, podrem gaudir del menú preparat per aquesta ocasió.

Es prega confirmar l’assistència:

  • Per correu-e a amicsdelprat@amicsdelprat.cat o per telèfon 933 79 42 95
  • Per correu-e a rotary@elprat.net o per telèfon 606 98 69 73
  • El preu del sopar gastronòmic, pota Blava i carxofa del Prat, és de 30 €
Sopar-col·loqui sobre el camp agrari del Prat i la criança del pollastre Pota Blava

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *