• Joan Lluís Ferret i Pujol escollit Amic d’El Prat 2014 i el CNL del Prat, entitat mereixedora del Guardó Josep Ma. Vilà i Parellada.

Joan Lluís FerretUn cop fet el recompte dels vots emesos pels socis i sòcies d’Amics d’El Prat en el decurs de la Mostra d’Entitats de la Fira Avícola celebrada el passat mes de desembre, ha resultat escollit Amic d’El Prat 2014, en reconeixement a la seva trajectòria com autor local i pels seus recents estudis sobre la formació del Delta del Llobregat, reconeguts i avalats per l’Institut Geològic de Catalunya, en Joan Lluís Ferret i Pujol.

CPNL 25Entre les entitats proposades al Guardó Josep M Vilà i Parellada, distinció creada per Amics d’El Prat l’any 2011 en homenatge a qui va ser el President fundador de l’entitat, ha resultat escollit el Consorci per a la Normalització Lingüística – El Prat, en reconeixement a la tasca realitzada facilitant el coneixement, l’ús, la divulgació i el foment de la llengua catalana en tots els àmbits al llarg dels seus vint-i-cinc anys d’existència.

Els resultats de la votació per l’Amic d’El Prat 2014 són: Joan Lluís Ferret 71%, Emilio Llorente 16%, Manuel Dobaño 11% i altres 2%. I pel que fa al Guardó Josep M Vilà: CNL del Prat 36%, Colla de Gegants del Prat 30%, CB Prat 27%, altres 2% i en blanc 5%.

Els guardons seran lliurats, com ja és tradició, en el sopar que cada any organitza Amics d’El Prat al llarg del mes de setembre coincidint amb l’inici de la Festa Major.

Joan Lluís Ferret i el CNL del Prat guanyadors dels guardons d’Amics d’El Prat del 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *