• El dijous 22 d’octubre a les 20 hores al local d’Amics d’El Prat.

Col·loqui sobre els 5 projectes finalistes del Teatre de l'ArtesàDes del passat dia 2 i fins el proper 25 d’octubre es pot visitar una exposició sobre els 5 projectes finalistes per la reforma del Teatre del Centre Artesà al Cèntric Espai Cultural. També hi ha obert un web on es pot consultar la informació dels projectes.

Per aquest motiu des d’Amics d’El Prat organitzem un col·loqui el proper dijous 22 d’octubre a les 20 hores, per conèixer l’opinió dels nostres socis i amics sobre els 5 projectes del Teatre de l’Artesà, en el que serà el darrer acte al nostre actual local, situat al Passatge de l’Arús número 6. La presentació anirà a càrrec de Felip-Neri Gordi, arquitecte i president de la Comissió del Patrimoni d’Amics d’El Prat.

Col·loqui sobre els projectes finalistes del Teatre de l’Artesà
Etiquetat a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.