• Mn. Josep Maria Domingo Ferrerons escollit Amic d’El Prat i el Teatre Kaddish, entitat mereixedora del Guardó Josep Ma. Vilà i Parellada del 2015.

Josep Maria DomingoUn cop fet el recompte dels vots emesos pels socis i sòcies d’Amics d’El Prat en el decurs de la Mostra d’Entitats de la Fira Avícola celebrada el passat mes de desembre, ha resultat escollit Amic d’El Prat 2015, Mn. Josep Maria Domingo Ferrerons, en reconeixement a la tasca realitzada al llarg dels seus catorze anys al capdavant de la Parròquia de Sant Pere i Sant Pau i per la seva contribució a la recuperació del patrimoni local, impulsant les actuacions necessàries per la restauració de la talla romànica de Sant Pau de Cal Ixo, un dels vestigis històrics més antics de la zona del Delta del Llobregat.

Teatre KaddishEntre les entitats proposades al Guardó Josep M. Vilà i Parellada 2015, ha resultat escollit el Teatre Kaddish, amb motiu de la celebració del seu 40è aniversari i en reconeixement a la seva trajectòria en la creació, programació i formació en les arts escèniques al Prat.

Els resultats de la votació per l’Amic d’El Prat 2015 són: Josep Maria Domingo 62%, Pedro Garcia Vela 29%, Manel Cruz 9%. I pel que fa al Guardó Josep M. Vilà 2015: Teatre Kaddish 48%, Colla Gegantera Delta 46%, Casa d’Andalusia 6%.

Els guardons seran lliurats, com ja és tradició, en el sopar que cada any organitza Amics d’El Prat, el mes de setembre, coincidint amb l’inici de la Festa Major.

Josep Maria Domingo i el Teatre Kaddish guanyadors dels guardons d’Amics d’El Prat 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *