• El llibre de Josep Ferret serà presentat el dimarts 26 de gener, a les 19h, a la biblioteca del Cèntric.

presentacio llibre artesaEl proper dimarts 26 de gener, a les 19 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca Antonio Martin, al Cèntric, tindrà lloc la presentació del llibre “El Centre Artesà. Una història”, escrit per Josep Ferret i Pujol, editat per Rúbrica Editorial amb la col·laboració de l’Ajuntament del Prat i Amics d’El Prat. La presentació comptarà amb les intervencions de Magda Ardiaca, presidenta d’Amics d’El Prat, Felip Neri Gordi, autor del pròleg, Josep Ferret, autor del llibre, Lluís Tejedor, alcalde del Prat, i Arnau Puig, actor.

Confirmeu la vostra assistència a l’esdeveniment que hem obert a facebook.

Sinopsi

Aquesta monografia de Josep Ferret, “El Centre Artesà. Una història”, constitueix el relat del procés històric de la principal i centenària entitat cultural i d’esbarjo nascuda a la vila del Prat en el segle XIX. El fil conductor d’aquesta nova aportació històrica d’en Josep Ferret és un bon recull d’activitats (teatre, balls, concerts, cinema, conferències, homenatges, revetlles, sardanes, etc.), persones i moments des de la segona meitat del segle XIX, abans de la fundació de la Societat “Centre Artesà” el 1882, fins a 1987, passant per la construcció de l’actual edifici modernista el 1919, patrimoni indiscutible de la ciutat del Prat.

Presentació: “El Centre Artesà. Una història”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *