• Alfred García ha estat escollit com Amic del Prat 2018 i els Castellers del Prat han estat mereixedors del Guardó Josep Ma. Vilà i Parellada 2018.

Un cop fet el recompte dels vots emesos pels socis i sòcies d’Amics d’El Prat en el decurs de la Mostra d’Entitats de la Fira Avícola celebrada el passat mes de desembre, ha estat escollit com a Amic del Prat 2018, l’Alfred García, en reconeixement a la seva trajectòria com a músic, el seu compromís social i la seva contribució a la difusió de la nostra ciutat, el Prat de Llobregat. El resultat de la votació per l’Amic del Prat 2018 ha estat del 12% per Laura Ferrés, el 29% per Jaume Martí i un 59% per l’Alfred García.

Entre les entitats proposades al Guardó Josep M. Vilà i Parellada 2018, han resultat escollits els Castellers del Prat, en reconeixement a la seva progressió i destacada temporada 2018. El resultat de la votació pel Guardó Josep M. Vilà 2018 ha estat del 17% per la Penya Blanc i Blava del Prat, el 19% per l’Agrupació Fotogràfica Prat i el 64% pels Castellers del Prat.

Els guardons seran lliurats, com ja és tradició, al XIIè Sopar de Festa Major d’Amics d’El Prat, que se celebrarà el proper dijous 26 de setembre al Restaurant de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Teniu més informació sobre el sopar clicant a la invitació que trobareu tot seguit.

Alfred García i els Castellers del Prat són els guardonats d’Amics d’El Prat del 2018

Un pensament en “Alfred García i els Castellers del Prat són els guardonats d’Amics d’El Prat del 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *