Any Fabra 2018

Cartell de l'Any Fabra al Prat
Cartell de l’Any Fabra al Prat

L’any 2018 es commemora la figura i l’obra de Pompeu Fabra, per celebrar els 150 anys del seu naixement i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica catalana. Al llarg de l’any s’organitzen diverses activitats en memòria i reconeixement de qui fou un científic brillant, que va codificar i modernitzar la llengua i la va fer apta per als diversos estils i funcions. La celebració farà especial incidència en la seva aportació a la llengua, i també posarà en valor el gran arrelament social de la seva figura i obra arreu de Catalunya.

Al Prat ens unim a aquesta commemoració i, des de l’Ajuntament del Prat, el CNL del Prat i Amics d’El Prat, hem organitzat un seguit d’activitats per a tots els públics, per tal de descobrir la figura del lingüista.

Activitats:

Actes de l’Any Pompeu Fabra al Prat de Llobregat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *