Logo de l'Aplec de la Tartana
Logo de l’Aplec de la Tartana

El tercer diumenge d’octubre és la data on tradicionalment Amics d’El Prat, en col·laboració amb Amics de la Sardana i Amics del Cavall, organitzem l’Aplec de Tartana i la Plantada popular de plantes autòctones, uns dels actes més emblemàtics del nostre calendari d’activitats anual.

Davant els moments extraordinaris que estem vivint, una vegada analitzats tots els possibles escenaris, el context sanitari actual ens ha portat a prendre la decisió de suspendre l’edició d’enguany, per responsabilitat, solidaritat i per seguir ajudant a aturar la pandèmia de la COVID-19.

Aquí us deixem el vídeo de resum del 22è Aplec de la Tartana i 4a Plantada popular:

Agraïm la implicació de totes les entitats de cultura popular que al llarg de totes les edicions heu col·laborat i participat i esperem que l’Aplec de la Tartana pugui tornar el 2021 per celebrar com es mereix la seva 25a edició!

#AlPratEnsCuidem!

Suspensió de l’Aplec de la Tartana 2020

Un pensament en “Suspensió de l’Aplec de la Tartana 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *