Tot seguit teniu el vídeo de la retransmissió de la presentació del llibre “Records de quan fórem mainada” de Pere Rodríguez, tal com va ser emesa. Demanem disculpes, perquè va haver-hi alguns problemes tècnics, bàsicament amb el so. Estem editant el vídeo per intentar millorar algunes de les mancances i el tornarem a penjar en aquesta mateixa pàgina.

Malgrat tot, estem força satisfets amb el resultat d’aquest primer experiment amb aquest nou format d’esdeveniment. Durant la retransmissió en directe hi va haver un màxim de 30 persones veient-lo simultàniament, però durant la primera hora de l’emissió ja hi va haver 105 visualitzacions, elevant-se fins a les 154 a la mitjanit del mateix dia.

Retransmissió de la presentació del llibre “Records de quan fórem mainada” de Pere Rodríguez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *