• Núria Abelló ha estat escollida com Amiga del Prat 2021 i el CEE Can Rigol ha estat mereixedor del Guardó Josep M. Vilà i Parellada 2021.
Núria Abelló Sala

Un cop fet el recompte dels vots emesos per escollir els guardons d’Amics d’El Prat del 2021, la Núria Abelló ha estat escollida com a Amiga del Prat 2021, en reconeixement de la seva tasca de recuperació de la memòria de la pagesia del Prat, amb la publicació de dos llibres sobre la matèria. El resultat de la votació per l’Amiga del Prat 2021 ha estat d’un 6,44% de vot en blanc, un 7,46% per la Marga Solé, un 38,66% per la Lourdes Mateu i un 47,46% per la Núria Abelló.

CEE Can Rigol

Entre les entitats proposades al Guardó Josep M. Vilà i Parellada 2021, ha resultat escollit el Centre d’Educació Especial Can Rigol, amb motiu del seu 50è aniversari i en reconeixement de la seva tasca amb alumnes amb necessitats educatives especials. El resultat de la votació pel Guardó Josep M. Vilà 2021 ha estat d’un 1,69% de vot en blanc, un 13,22% per la Unió Filharmònica del Prat, un 28,47% per la Fundació Catalana de l’Esplai i d’un 56,61% per al CEE Can Rigol.

Els guardons seran lliurats, com ja és tradició, al XIIIè Sopar de Festa Major d’Amics d’El Prat, que se celebrarà el dimecres 21 de setembre de 2022 al Restaurant de la Fundació Catalana de l’Esplai.

Teniu més informació sobre el sopar clicant a la invitació que trobareu tot seguit.

Invitació al 13è Sopar de Festa Major d'Amics d'El Prat 2022
Núria Abelló i el CEE Can Rigol són els guardonats d’Amics d’El Prat del 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *