• Maria Rosa Blanco ha estat escollida com Amiga del Prat 2022 i la Gent Gran que fa el Pessebre ha estat mereixedora del Guardó Josep M. Vilà i Parellada 2022.
Maria Rosa Blanco

Un cop fet el recompte dels vots emesos per escollir els guardons d’Amics d’El Prat del 2022, la Maria Rosa Blanco ha estat escollida com a Amiga del Prat 2022, en reconeixement de la seva trajectòria, dedicació i aportació altruista durant tants anys a la lluita contra el càncer. El resultat de la votació per l’Amiga del Prat 2022 ha estat d’un 3,86% de vot en blanc, un 11,16% per a en Nil Llop, un 23,39% per la Susana Aragón i un 61,59% per la Maria Rosa Blanco.

Grup de gent gran que fa el pessebre de la plaça de la Vila del Prat

Entre els col·lectius proposats al Guardó Josep M. Vilà i Parellada 2022, ha resultat escollida la Gent Gran que fa el Pessebre de la plaça de la Vila, en reconeixement de la seva dedicació altruista i el seu esforç realitzant cada any un pessebre de grans dimensions. El resultat de la votació pel Guardó Josep M. Vilà 2022 ha estat d’un 5,36% de vot en blanc, un 9,44% per l’AVV Sant Cosme i Sant Damià, un 32,62% per la Colla dansaire Picacrestes i d’un 52,58% per la Gent gran que fa el pessebre.

Els guardons seran lliurats al Sopar d’Amics d’El Prat que se celebrarà el dijous 5 d’octubre de 2023 a l’Hotel Ciutat del Prat. Tens més informació sobre el sopar clicant a la imatge que trobaràs tot seguit.

Invitació Sopar d'Amics d'El Prat 2023
Maria Rosa Blanco i la Gent Gran que fa el Pessebre són els guardonats d’Amics d’El Prat del 2022

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *