Data/Hora
Date(s) - 20/11/2022
7.00 - 19.00

Categories


  • De Cornudella del Montsant a La Morera del Montsant el 20 de novembre de 2022.

La trenta-dosena etapa del Sender Central de Catalunya – GR-3, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 20 de novembre i anirem des de Cornudella del Montsant fins a La Morera del Montsant. La longitud de l’etapa serà d’uns 10,3 km.

Amb aquesta etapa ja ens endinsem a la serra del Montsant visitarem l’ermita de Sant Joan del Codolar i per la ruta dels Cartoixans anirem cap a La Morera del Montsant.

L’autocar, a les 6.45 h, recollirà uns companys a Barcelona, a la porta principal de l’Hospital de la Vall d’Hebrón, anirà cap al Prat i a les 7 del matí al C/ Lleida, just a tocar de l’edifici del Cèntric, recollirà altres companys i finalment a les 7.10 h al pàrquing de RENFE, a la zona de Ca l’Alaio, recollirà la resta de la gent. Aquesta vegada esmorzarem a Cornudella, després iniciarem el recorregut a peu cap a Sant Joan del Codolar i després a La Morera del Montsant.

Podeu consultar la descripció de l’etapa, el mapa del itinerari i el perfil de l’etapa. Podeu veure fotografies de les sortides.

 

32a Etapa del GR-3 / GR-175 i altres GR, Sender Central de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.