Data/Hora
Date(s) - 11/06/2023
7.00 - 19.00

Categories


  • De Gelida a Can Parellada l’11 de juny de 2023.

En aquesta etapa del GR-5 seguirem en direcció nord, aquesta activitat que l’organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat,  tindrà lloc el diumenge 11 de juny, i anirem a peu des de Gelida fins a Can Parellada a tocar de Masquefa.  El recorregut serà d’uns 11,66 km.

L’autocar, a les 6.45 h, recollirà uns companys a Barcelona, a la porta principal de l’Hospital de la Vall d’Hebrón, anirà cap al Prat i a les 7 del matí al C/ Lleida, just a tocar de l’edifici del Cèntric, recollirà altres companys  i finalment a les 7,10 al pàrquing de RENFE, a la zona de Ca l’Alaio, recollirà la resta de la gent,  l’autocar ens portarà a Gelida, esmorzarem en l’Àrea de Servei de l’autopista (Prta de Barcelona) a Gelida iniciarem la ruta a peu  fina a Can Parellada, pararem en algun punt del camí per dinar, a Can Parellada trobarem l’autocar que ens retornarà al Prat i Barcelona.

Podeu consultar la descripció de l’etapa, el mapa del itinerari i el perfil de l’etapa. Podeu veure fotografies de les sortides.

 

 

4a Etapa del GR-5, Ruta dels Parcs Naturals: Gelida – Can Parellada (Masquefa)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.