• Coneixes alguna persona o entitat que hagi destacat aquest any?
  • Ajuda’ns a fer la llista de candidats als premis d’Amics d’El Prat!

Un any més obrim un procés participatiu que ens ha d’ajudar a confeccionar la llista de candidats als guardons que lliura anualment Amics d’El Prat. Tenim dos premis diferents, el Guardó Amic d’El Prat, reservat per a persones físiques, i el Guardó Josep Maria Vilà i Parellada per a entitats.

Si voleu proposar-nos candidats, feu-nos arribar el nom i cognoms de la persona, o el nom de l’entitat, i els motius pels que creieu que mereixen un reconeixement, fins el proper dilluns 17 de novembre, a través de les següents formes:

  • Als comentaris d’aquest article.
  • Als nostres perfils de twitter i facebook.
  • Per correu electrònic a amics@amicsdelprat.cat
  • Al nostre local del Passatge de l’Arús núm. 6 o al telèfon 93 379 42 95, de dilluns a divendres de 5 a 9 del vespre.

Podeu consultar les llistes de persones i entitats premiades a les pàgines del Guardó Amic d’El Prat i del Guardó Josep Maria Vilà i Parellada.

A partir de les propostes rebudes, la junta directiva d’Amics d’El Prat confeccionarà les dues llistes de candidats, que se sotmetran a votació dels nostres socis a l’estand que instal·larem a la Mostra d’entitats de la propera Fira Avícola de la Raça Prat.

Proposa’ns els candidats pels premis d’Amics d’El Prat 2014!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.