• Del Coll de Bracons a Vidrà, diumenge 19 d’octubre del 2014.

2,Mapa 10ª EtapaLa desena etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 19 d’octubre i anirà del Coll de Bracons a Vidrà. Tindrà un recorregut apte per tothom, de tan sols 9,8 km i una durada aproximada de tres hores i mitja.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

10a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.