• De Vidrà fins a Vallfogona de Ripollès, diumenge 16 de novembre del 2014.

2,Mapa 11a EtapaL’onzena etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 16 de novembre i anirà de Vidrà a Vallfogona de Ripollès, travessant la serra de Santa Magdalena. La zona és poc coneguda però paisatgísticament és molt agradable. El recorregut de l’etapa és de 12 km (6 de pujada i 6 de baixada) i tindrà una durada aproximada de 4 hores i mitja.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

11a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.