• De Vallfogona de Ripollès a Sant Pau de Segúries, diumenge 18 de gener del 2015.

2,Mapa 12a etapa Vallfogona - St. Pau de  Segúries

La dotzena etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 18 de gener i anirà de Vallfogona de Ripollès a Sant Pau de Segúries, passant per Sant Joan de les Abadesses. El recorregut de l’etapa és de 16,8 km i tindrà una durada aproximada de 6 hores i quart.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

Ja tenim disponible el calendari (en PDF) previst de les nostres sortides pel proper 2015.

12a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.