• De Sant Pau de Segúries a Molló, diumenge 15 de febrer del 2015.

2,Mapa 13a etapa St. Pau de Segúries - MollóLa tretzena etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 15 de febrer i anirà de Sant Pau de Segúries a Molló, passant per Camprodon. El recorregut de l’etapa serà de 18,8 km i tindrà una durada aproximada de 7 hores.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

13a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *