• El doctor Josep Pugès ha estat escollit Amic d’El Prat 2016 i l’AVV del Nucli Antic l’entitat mereixedora del Guardó Josep Ma. Vilà i Parellada del 2016.

Dr. Josep Pugès. Fotografia del Periòdic Delta.Un cop fet el recompte dels vots emesos pels socis i sòcies d’Amics d’El Prat, en el decurs de la Mostra d’Entitats de la Fira Avícola celebrada el passat mes de desembre, ha estat escollit Amic d’El Prat 2016, el doctor Josep Pugès Gelabert, en reconeixement a la seva trajectòria professional com a metge pratenc. El resultat de la votació per l’Amic d’El Prat 2016 ha estat del 63% per a Josep Pugès, el 27% per a Rosa Parés i el 10% per a Rosa Ribas.

AVV del Nucli Antic del PratEntre les entitats proposades al Guardó Josep M. Vilà i Parellada 2016, ha resultat escollida l’Associació de Veïns del Nucli Antic, en motiu del seu 25è aniversari i en reconeixement a la seva tasca en la defensa i promoció del nucli antic del Prat. El resultat de la votació pel Guardó Josep M. Vilà 2016 ha estat del 39% per l’AVV del Nucli Antic, el 32% per l’AEiG Conxita Busquets i el 29% pel Rotary Club del Prat.

Els guardons seran lliurats, com ja és tradició, en el sopar que cada any organitza Amics d’El Prat, el mes de setembre, coincidint amb l’inici de la Festa Major.

El Dr. Josep Pugès i l’AVV del Nucli Antic guardonats d’Amics d’El Prat 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *