Portada Lannaria setembre 2017

  • Ja hem publicat l’edició del setembre del 2017 del Lannaria, el butlletí d’Amics d’El Prat.
  • N’hem renovat la capçalera i també està disponible en format digital des d’aquest web.

Ja està disponible el número 25 del Lannaria, el butlletí d’Amics d’El Prat corresponent al setembre d’aquest any 2017, amb diverses novetats tant a nivell de disseny com tècnic. A les 24 pàgines d’aquesta edició destaquem els guardonats del 2016, que seran homenatjats durant el 10è Sopar de Festa Major d’aquest dijous 21 de setembre, es dóna més informació sobre el 22è Aplec de la Tartana i la 4a Plantada popular i es repassen les activitats i novetats d’aquest darrer any d’Amics d’El Prat i les seves seccions.

Nova capçalera i edició digital

Comparativa capçaleresDesprés del canvi de format del Lannaria de l’any passat, quan es va passar de la mida de revista A4 a A5 per donar-li un format més petit i manejable, enguany hem renovat la imatge de la capçalera, passant del blanc i negre al color, donant-li un aspecte més actual, però respectant-ne la seva essència. A grans trets, el canvi ha consistit en aplicar-hi noves tipografies i fer servir una fotografia recent de l’estany de la Ricarda com a imatge de fons.

Per altra banda, a més de publicar el Lannaria en paper, aquest número també el publiquem en format digital al nostre web per poder-lo consultar en línia, de manera que pugui tenir encara més difusió. Aquest format digital també ens ofereix alguns avantatges, com la possibilitat de fer zoom (per ampliar la visualització), la cerca per paraules dins dels textos de la revista i especialment poder afegir enllaços dins dels textos o fer que els anuncis siguin clicables i estiguin enllaçats al web de cadascun dels anunciants.

Tot seguit trobeu la caixa de visualització del Lannaria, amb la possibilitat de visualitzar-lo a pantalla completa clicant a la icona de la cantonada inferior dreta. pantalla completa

Publicat el Lannaria número 25 del setembre del 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *