• Jaume Puig i Glòria Casas han estat escollits com Amic d’El Prat 2017 i el Periòdic Delta ha estat mereixedor del Guardó Josep Ma. Vilà i Parellada 2017.

Glòria Casas i Jaume Puig amb els seus fillsUn cop fet el recompte dels vots emesos pels socis i sòcies d’Amics d’El Prat, en el decurs de la Mostra d’Entitats de la Fira Avícola celebrada el passat mes de desembre, han estat escollits com a Amic d’El Prat 2017, en Jaume Puig i la Glòria Casas, en reconeixement a la seva tasca duta a terme donant a conèixer i recuperant el patrimoni agrícola del Prat a través de la Col·lecció etnològica Puig Casas, impulsada per ells i la seva família. El resultat de la votació per l’Amic d’El Prat 2017 ha estat del 66% per a Jaume Puig i Glòria Casas, el 18% per a Joan Jordà, el 14% per a Joaquim Torrent i un 2% per a altres.

Periòdic DeltaEntre les entitats proposades al Guardó Josep M. Vilà i Parellada 2017, ha resultat escollit el Periòdic Delta, en motiu del 40è aniversari de la seva fundació i en reconeixement a la seva tasca i compromís amb el periodisme local. El resultat de la votació pel Guardó Josep M. Vilà 2017 ha estat del 68% pel Periòdic Delta, el 21% per l’Associació Amics de l’Aeronàutica, el 5% per l’AVV St. Cosme i St. Damià, un 5% de vots en blanc i un 1% per a altres.

Els guardons seran lliurats, com ja és tradició, en el sopar que cada any organitza Amics d’El Prat, el mes de setembre, coincidint amb l’inici de la Festa Major.

Jaume Puig, Glòria Casas i el Periòdic Delta són els guardonats d’Amics d’El Prat del 2017

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *