Data/Hora
Date(s) - 14/04/2024
7.00 - 19.00

Categories


  • De Sant Feliu de Codines a Sant Miquel Sesperxes el 14 d’abril de 2024.

En aquesta etapa del GR-5 que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat,  i que tindrà lloc el diumenge 14 d’abril,  anirem a peu des de Sant Sant Feliu de Codines (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt) fins a Sant Miquel Sesperxes, en total seràn 16,69 km.

L’autocar, a les 7 del matí recollirà personal al Prat en el  C/ Lleida, just a tocar de l’edifici del Cèntric, després recollirà altres companys  a les 7,10 al pàrquing de RENFE, a la zona de Ca l’Alaio.

L’autocar ens portarà a fins a Sant Feliu de Codines i després d’esmorzar en el Centre Cívic iniciarem el recorregut a peu, pasarem per Sant Miquel del Fai i després per Sant Pere Bertí, continuarem el recorregut fins Sant Miquel Sesperxes, a on hi ha una antiga ermita, allà pujarem a l’autocar per retornar al Prat.

De fet el recorregut oficial de l’etapa del GR-5 acaba a Aiguafreda, però te una distància de quasi 21 km i s’ha considerat que seria massa dura i per aquest motiu s’ha optat per escursar-la i acabar a Sant Miquel Sesperxes.

Podeu consultar la descripció de l’etapa, el mapa del itinerari i el perfil de l’etapa. Podeu veure fotografies de les sortides.

 

11a Etapa del GR-5, Ruta dels Parcs Naturals: De Sant Feliu de Codines a Sant Miquel Sesperxes (Centelles)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *