Data/Hora
Date(s) - 16/06/2024
7.00 - 19.00

Categories


  • D’Aiguafreda al Collformic el 16 de juny de 2024.

En aquesta etapa del GR-5 que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat,  i que tindrà lloc el diumenge 16 de junyl,  anirem a peu des d’Aiguafreda al Colformic passant pel peu del Tagamanent i el Pla del Cafès, en total seràn 15,11 km.

L’autocar, a les 7 del matí recollirà personal al Prat en el  C/ Lleida, just a tocar de l’edifici del Cèntric, després recollirà altres companys  a les 7,10 al pàrquing de RENFE, a la zona de Ca l’Alaio.

L’autocar ens portarà a fins a Aiguafreda i esmorzarem en el “Restaurant Els Traginers” després d’esmorzar  iniciarem el recorregut a peu fins el Collformic, allà pujarem a l’autocar per retornar al Prat.

De fet el recorregut oficial de l’etapa del GR-5 acaba al Pla del Cafè i continua cap el poble del Montseny, però nosaltres seguirem recta en direcció al Collformic amb la intenció de pujar al Matagalls en una propera etapa.

Podeu consultar la descripció de l’etapa, el mapa del itinerari i el perfil de l’etapa. Podeu veure fotografies de les sortides.

 

12a Etapa del GR-5, Ruta dels Parcs Naturals: D’Aiguafreda al Collformic, passant pel peu del Tagamanent i el Pla del Cafè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *