• De Sant Benet de Bages a Calders, diumenge 19 de gener del 2014.

El proper diumenge 19 de gener es farà la tercera etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, que anirà des del Monestir de Sant Benet de Bages fins a Calders. Tindrà un recorregut de 17,1 km, una durada de cinc hores i mitja aproximadament i serà més planera que l’anterior, però amb petits trams de pujades i baixades degut a l’orografia del terreny.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

3a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *