• De Vic al Monestir de Sant Pere de Casserres, diumenge 27 d’abril del 2014.

2,Mapa 6ª etapaLa sisena etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 27 d’abril i anirà de Vic al Monestir de Sant Pere de Casserres. Tindrà un recorregut de 16,2 quilòmetres i una durada de sis hores, on els quatre quilòmetres inicials transcorren entre camps de cultiu i grans cases de pagès i, a partir de Folgueroles, bona part del camí es transforma en corriol i entrem en zones de bosc. No és una etapa llarga, però hi ha dos petits trams, molt curts, de forta pujada. A la part final del recorregut tenim a banda i banda les magnífiques vistes del pantà de Sau. Els que ho desitgin, al final de l’etapa, podran visitar l’interessant monestir romànic de St. Pere de Casserres.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

6a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *