• De Pruit al Coll de Bracons, diumenge 21 de setembre del 2014.

2,Mapa 9ª EtapaLa novena etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 21 de setembre i anirà de Pruit al Coll de Bracons, passant pel bonic bosc de la Grevolosa. Tindrà un recorregut molt agradable, de tan sols 15,1 km i una durada aproximada de cinc hores i mitja.

L’autocar sortirà del Prat a les 7 del matí a l’Avinguda de la Verge de Montserrat amb el carrer del Coronel Sanfeliu i farà una altra parada al pàrquing de l’estació de RENFE del Prat per recollir a la resta de la gent.

Teniu tota la informació sobre l’etapa, el mapa de l’itinerari, el perfil i una pinzellada cultural. Podeu veure fotografies de les sortides.

9a etapa del Camí del Bisbe i Abat Oliba

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *