Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 17/10/2017
21.00 - 23.30

Localització
Hotel Ciutat del Prat

Categories


Vicenç TierraAmics d’El Prat i el Rotary Club del Prat us convidem al sopar-conferència a càrrec de Vicenç Tierra Martínez i al posterior col·loqui sobre el tema “Medicina i Vida, essències i pautes d’unes trajectòries”.

El conferenciant és autor del llibre de títol homònim, que conté una sèrie d’entrevistes a cinc destacats membres de la medicina catalana, dos d’ells rotaris del Club Barcelona Condal, els Drs. Josep Maria Carrera i Isidre Bonet que seran presents a l’acte. Comptarem també amb la presència del Dr. Vicenç Aragó, també entrevistat en el llibre i conegut professional de la medicina del Prat, i amb la col·laboració d’Alfred García, músic pratenc de jazz i pop.

Vicenç Tierra va col·laborar activament en el periòdic local Portavoz Prat, on va arribar a ser-ne redactor en cap, i fa més de quinze anys que publica articles a la revista Delta. Actualment, és president i cofundador de l’associació d’escriptors del Prat Tintablava.

Celebrarem l’esdeveniment a l’Hotel Ciutat del Prat, Avinguda Remolar 46, el proper dimarts 17 d’octubre a les 21 hores. El preu del tiquet pel sopar és de 25 €.

Es prega confirmar assistència:

  • Correu electrònic: elprat@rotary2202.org
  • WhatsApp: 676540519
Sopar – conferència amb Vicenç Tierra: “Medicina i Vida, essències i pautes d’unes trajectòries”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *