Secció de Senderisme d'Amics d'El PratLa Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat es va crear el novembre del 2013 amb l’objectiu d’oferir, a qui ho desitgi, la possibilitat de fer senderisme i conèixer indrets desconeguts del nostre país.

L’activitat està oberta a qualsevol persona que estigui mínimament capacitada per caminar, encara que no sigui sòcia d’Amics d’El Prat.


Què fem?

En aquests moments estem fent el Sender Central de Catalunya, el GR3, el tram català del GR7 i el Camí de Sant Jaume, les tres rutes per etapes. També fem algunes sortides puntuals al marge d’aquests grans recorreguts.

Anteriorment vam recórrer el Camí del Bisbe i Abat Oliba, que es va dur a terme entre el desembre del 2013 i el maig del 2015.

Bàner GR7 Bàner Camí de Sant Jaume Cami del Bisbe i Abat Oliba


Com són les sortides?

Les sortides són de periodicitat mensual i se solen fer el tercer diumenge de cada mes. Comencen a les 7 del matí, quan s’agafa l’autocar que deixa el grup al punt d’inici de l’etapa del dia, i a la tarda el recull al final del recorregut, per tornar al Prat.

Les etapes tenen entre 15 i 20 km de recorregut, depenent de l’orografia del terreny. S’acostuma a fer l’esmorzar en algun bar abans de començar la caminada i el dinar es fa sempre sobre la marxa en algun punt del recorregut. L’alta muntanya, en principi, queda descartada per aquest grup.

Pel bon desenvolupament de la sortida dues o tres persones, uns dies abans de la sortida del gran grup, fan un reconeixement del recorregut de l’etapa sobre el terreny per modificar-ne el traçat, si cal, i evitar inconvenients posteriors.


Més informació:

Si vols participar a les nostres activitats, contacta amb nosaltres a través de la nostra adreça de correu electrònic: ap.senderisme@gmail.com.