Data/Hora
Date(s) - 18/09/2022
7.00 - 19.00

Categories


  • Del Monestir de Poblet a Prades el 18 de setembre de 2022.

1.GR-3 / GR-175  30ª etapa Monestir de Poblet – Prades La trentena etapa del  Sender Central de Catalunya – GR-3, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 18 de setembre i anirem del Monestir de Poblet a Prades. La longitud de l’etapa serà d’uns 18 km

En aquest punt deixem el GR-175 que es la Ruta del Cister i ens endinsem cap a la Serra del Montsant a on farem alguns recorreguts.

L’autocar, a les 6.45 h, recollirà uns companys a Barcelona, a la porta principal de l’Hospital de la Vall d’Hebrón, anirà cap al Prat i a les 7 del matí al C/ Lleida, just a tocar de l’edifici del Cèntric, recollirà altres companys  i finalment a les 7,10 al pàrquing de RENFE, a la zona de Ca l’Alaio, recollirà la resta de la gent, pararem a l’Àrea del Penedès per esmorzar, després seguirem fins al Monestir de Poblet a on iniciarem el recorregut a peu.

Podeu consultar la descripció de l’etapa, el mapa del itinerari i el perfil de l’etapa. Podeu veure fotografies de les sortides.

30a Etapa del GR-3 / GR-175 Sender Central de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.