Data/Hora
Date(s) - 15/05/2022
7.00 - 19.00

Categories


  • Del Monestir de Poblet al Monestir de Poblet el 15 de maig de 2022.

1.GR-3 / GR-175  29ª etapa Monestir de Poblet – Monestir de Poblet La vint-i-novena etapa del Sender Central de Catalunya – GR-3, que organitza la Secció de Senderisme d’Amics d’El Prat, tindrà lloc el diumenge 15 de maig i serà un recorregut circular sortint i tornant al Monestir de Poblet. La longitud de l’etapa serà de 16,7 km

A Vallbona de les Monges vàrem deixar el GR-3 i ara seguim durant algunes etapes el GR-175 que correspon a la Ruta del Císter que uneix tres monestirs, Vallbona de les Monges, Santes Creus i Poblet. El recorregut circular que farem no pertany a la Ruta del Cister però es complementari.

L’autocar, a les 6.45 h, recollirà uns companys a Barcelona, a la porta principal de l’Hospital de la Vall d’Hebrón, anirà cap al Prat i a les 7 del matí al C/ Lleida, just a tocar de l’edifici del Cèntric, recollirà altres companys  i finalment a les 7,10 al pàrquing de RENFE, a la zona de Ca l’Alaio, recollirà la resta de la gent, pararem a l’Àrea del Penedès per esmorzar, després seguirem fins al Monestir de Poblet i l’autocar en deixarà a la cruïlla de la carretera a Prades T-700 amb la pista que va cap a Castellfollit a on iniciarem el recorregut a peu.

Podeu consultar la descripció de l’etapa, el mapa del itinerari i el perfil de l’etapa. Podeu veure fotografies de les sortides.

29a Etapa del GR-3 / GR-175 Sender Central de Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.